+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Személyes asztrológiai elemzés

Akkor ajánlom Neked ezt a csomagot, ha szeretnéd megtudni, miben vagy tehetséges, mik azok az erősségeid, tulajdonságaid és rejtett képességeid, amikre egész életedben alapozhatsz.

Az elemzésben foglalt információkat az összes életterületeden fel tudod használni, legyen az a magánéleted, a munkahelyi környezeted, a baráti kapcsolataid, vagy a hivatásod.

Olyan komplex képet kapsz magadról, amit tudatosan használva a mindennapokban eredményesebb és sikeresebb lehetsz. Ki tudod hozni magadból a lehető legtöbbet. 

Nagy elemzés írásban: 34.000 Ft

Beszélgetés csak rólad 

Előfordulnak az életben olyan szituációk, olyan lehetőségek, vagy döntési helyzetek, amikor jól esne egyszerűen csak beszélgetni valakivel, aki teljesen függetlenül, kívülállóként tud meghallgatni.

Jól jöhet egy kis segítség valakitől, aki a horoszkópod tükrében fel tudja hívni a figyelmed néhány olyan képességre, tehetségre és értékre, ami benned rejlik, amit tudatosan használva javítani tudsz az életminőségeden.

Egy órás konzultáció:
19.000 Ft 

Milyen kérdések merülhetnek még fel?

Előfordulhat, hogy alapvetően nem kategorizálható be a terület, amivel kapcsolatban kérdésed lenne, vagy összetettebb dologról van szó. Ebben az esetben is bátran vedd fel velem a kapcsolatot, ezt is meg tudjuk beszélni. A fent írt árak tájékoztató jellegűek. Egyéni kérdések és kérésektől függően eltérhetnek azoktól.

Ha érdekel az asztrológia, úgy érzed, hogy segíteni tudna Neked, de nem szeretnél ezért pénzt kiadni, akkor is van megoldás. A Facebook-on és az Instagram-on rendszeresen osztok meg bejegyzéseket, ami segíthet Neked a mindennapokban.  

Instagram oldalam

Facebook oldalam

HR - Munkaerő kiválasztás

Ha olyan munkaerőt keresel, akire bátran rábízhatod a feladatokat, önállóan és lelkiismeretesen dolgozik, nem csak szakmailag, hanem emberileg is megtaláljátok a közös hangot, akkor még a kiválasztás előtt érdemes megnézni a személyiséget, karakterisztikai jellemzőket a kínai asztrológia alapján.

Miért nem jön a baba?

Ha egy ideje már próbálkoztok, orvosi szempontból minden rendben, de valamiért még sem fogan meg a várva várt magzat, érdemes megnézni asztrológiai szempontból, mi állhat a sikertelen próbálkozások hátterében, mire tanít ez az időszak.

Menjek, vagy maradjak?

Előfordulhat, hogy olyan lehetőség áll előtted, ami miatt hosszú távra külföldre kellene utaznod. Ez a helyzet alapvetően az összes területre hatással lehet az életedben, így a döntés előtt érdemes asztrológiai szempontból is ránézni az adott helyzetre és lehetőségekre, hogy a legjobban tudj dönteni.

Vélemények Rólam

Az asztrológiával komolyabban akkor találkoztam először, amikor megkaptam Ivettől a mini elemzést magamról.

Meglepett, megerősített és új erőt adott a megkezdett utamon a regényírás terén.
Pontos, korrekt képet kaptam önmagamról, a képességeimről. Amit őszintén köszönök neki, és hálás vagyok érte!
Azóta minden bejegyzését elolvasom, többször is.
Vissza-visszatérek egy egy korábbihoz.
Én úgy gondolom az asztrológia nem kész megoldást kínál, hanem gondolatot ébreszt.
És ki-ki a maga szájíze szerint (vallási hovatartozástól függetlenül) értelmez, hasznosít, magával visz.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy az asztrológia nyújtotta támpontot használja ki életében. Éljen Vele!

Ivett elragadó személyisége, tudása, stílusa pedig egy csodálatos ajándék…❤

Lukács-Simon Andrea

Írónő

Kétkedve fogadtam a Facebookon megjelent ,,Ingyenes mini elemzés “lehetőségét. Nemcsak, mert általában nem ehhez vagyok hozzászokva, hanem eddig ingyen sohasem kaptam semmit. Mégis szinte azonnal megkaptam a mini elemzést, ami első olvasásra szimpatikusnak tűnt. Ezen felbuzdulva megkértem a teljes elemezést, amit olyan precizitással írt le Ivett, hogy csodálatra méltó! Minden velem kapcsolatos történést, vagy tényt, amiről eddig senki sem beszélt meg velem, ő rendelkezésre bocsátotta ezen elemzés keretén belül és a fejlődési irányok kapcsán is hasznos volt. Még annak ellenére sem kaptam hasonló térképet, hogy országos ismeretségű , komoly asztrológus hölgy van a közvetlen baráti körömben. Én csak gratulálni szeretnék Ivettnek, és köszönetemet szeretném neki kifejezni. Komoly, korrekt és mindenkinek ajánlom teljes szívemből!

Horváth Zoltán

Hiszem, hogy vannak Emberek, akik pontosan akkor érkeznek az életembe vagy bukkannak fel újra amikor szükségem van a tudásukra, tapasztalatukra vagy egyszerűen csak a jelenlétükre.Ők – köztük Ivett – az én Segítőim. Ivettet gyerekkoromban ismertem meg, akkor a barátságával segített beilleszkedni egy közösségbe.Aztán hosszú évekig nem találkoztunk, nem is hallottunk egymásról, de Ivett újra megjelent az életemben, pont akkor , amikor elkezdtem érdeklődni a kínai asztrológiai elemzésem iránt. Ivett elemzése sok mindenben megerősített, elgondolkodtatott és útmutatást adott. Köszönöm szépen! Szeretettel: Zsuzsa

Csuppely Zsuzsa

Kedves Ivett! Első alkalommal mini elemzést kértem Tőled, és ezt annyira találónak éreztem, hogy egy részletes elemzést is kértem.

Ami nagyon tetszett, a személyes találkozások, ami után megkaptam a részletes elemzést. Még nem találkoztam ilyennel, de sokkal jobban magaménak éreztem így, hogy a beszélgetésünk alatt meséltem az életemről, és minden a helyére került.

Azokra a kérdéseimre is választ kaptam, hogy miért is így történtek a dolgaim, mik azok a tulajdonságok amik engem jellemeznek, és hogyan tudom ezeket a mindennapi életemben használni.

Aki szeretne asztrológiai elemzést annak mindenképpen Téged ajánlak, mert nem egy pár oldalas elemzést kap, hanem egy sokkal teljesebb képet Önmagáról, és válaszokat a kérdéseire. Sok sikert kívánok a munkádhoz, és csodaszép napot 🙂

Gáti Andrea

Kedves Ivett! Szeretném megköszönni az eddigi elemzéseidet. Nekem sokat segítettél abban, hogy jobban megismerjem magamat.

A munkádat illetően teljesen pozitív a véleményem, lelkiismeretes és folyamatosan fejlődő vagy. Látszik, hogy komolyan érdekel az, amit csinálsz.

Mindenkinek szívből ajánlak! ❤️

További sok sikert kívánunk neked!
Puszi! Szilvi

Futó Szilvia