+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Hafenscher Ivett

Kínai Asztrológus

Szolgáltatásaim

 Személyiségelemzés

Akkor ajánlom Neked ezt a kisebb csomagot, ha általában szeretnéd megtudni, miben vagy tehetséges, mik azok az erősségeid, tulajdonságaid és rejtett képességeid, amikre egész életedben alapozhatsz. Az elemzésben foglalt információkat az összes életterületeden fel tudod használni, legyen az a magánéleted, a munkahelyi környezeted, a baráti kapcsolataid, vagy a hivatásod. Olyan komplex képet kapsz magadról, amit tudatosan használva a mindennapokban eredményesebb és sikeresebb lehetsz. Ki tudod hozni magadból a lehető legtöbbet.

Személyiségelemzés:
25.000 Ft

Személyes asztrológiai elemzés

A személyes asztrológiai elemzés már nem pusztán a horoszkópodban látható képességeidről, erősségeidről, vagy a tulajdonságaidról szól általában, amiket tudatosan használva sikeresebb és eredményesebb lehetsz. Akkor ajánlom ezt a csomagot, ha például egy konkrét kérdés merül fel benned egy adott élethelyzetben, vagy mondjuk döntés előtt állsz. Amikor egy bizonyos szituációban érzelmileg is érintve vagy, nehezebben tudod kívülről, elfogultság nélkül látni a puszta tényeket, esetleg választani a lehetőségek közül. A képleted segítségével meg tudom mutatni, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned ahhoz, hogy a számodra legjobb döntést tudd meghozni.

Személyes asztrológiai elemzés: 35.000 Ft

Párkapcsolati elemzés

Ha párkapcsolattal, vagy annak hiányával összefüggésben merülnek fel benned kérdések, akkor a párkapcsolati elemzés csomagot ajánlom.

Ha egy meglévő párkapcsolatról van szó, meg tudjuk nézni a képletedből, hogy mire érdemes figyelni ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban tudj élni. 

De lehet, hogy épp arra vagy kíváncsi, miért nem jön össze a párkapcsolat. Ebben az esetben is választ tudok adni a horoszkópod alapján. 

Párkapcsolati elemzés: 35.000 Ft 

Visszatérő ügyfelek

Ha már készítettem számodra személyes asztrológiai elemzést és később még felmerülnek benned kérdések, vagy egy döntési helyzet elé kerülsz szívesen segítek. 

Az is lehet, hogy egy aktuális év energiái érdekelnek, vagy egy adott időszakban szeretnéd tudni, mire érdemes figyelned, hogyan tudnád kihozni az adott élethelyzetből a legtöbbet.

Konkrét kérdéseid és a horoszkópod aktuális időszakát jellemző szimbólumok és konstellációk alapján meg tudom mondani milyen erősségeidre támaszkodhatsz, mire kell fokozottan figyelned és hogyan tudod az adott időszakból a legtöbbet és a legjobbat kihozni.

Visszatérő ügyfelek:
25.000 Ft 

Milyen kérdések merülhetnek még fel?

Előfordulhat, hogy alapvetően nem kategorizálható be a terület, amivel kapcsolatban kérdésed lenne, vagy összetettebb dologról van szó. Ebben az esetben is bátran vedd fel velem a kapcsolatot, az első ingyenes konzultáción ezt is meg tudjuk beszélni. A fent írt árak tájékoztató jellegűek. Egyéni kérdések és kérésektől függően eltérhetnek azoktól.

Ha érdekel az asztrológia, úgy érzed, hogy segíteni tudna Neked, de nem szeretnél ezért pénzt kiadni, akkor is van megoldás. A Facebook-on és az Instagram-on rendszeresen osztok meg bejegyzéseket, ami segíthet Neked a mindennapokban egy-egy nehezebb élethelyzet megoldásában.  

 

Kövess az Instagramon!

Kövess a Facebookon!

HR - Munkaerő kiválasztás

Ha olyan munkaerőt keresel, akire bátran rábízhatod a feladatokat, önállóan és lelkiismeretesen dolgozik, nem csak szakmailag, hanem emberileg is megtaláljátok a közös hangot, akkor még a kiválasztás előtt érdemes megnézni a személyiséget, karakterisztikai jellemzőket a kínai asztrológia alapján.

Miért nem jön a baba?

Ha egy ideje már próbálkoztok, orvosi szempontból minden rendben, de valamiért még sem fogan meg a várva várt magzat, érdemes megnézni asztrológiai szempontból, mi állhat a sikertelen próbálkozások hátterében, mire tanít ez az időszak.

Menjek, vagy maradjak?

Előfordulhat, hogy olyan lehetőség áll előtted, ami miatt hosszú távra külföldre kellene utaznod. Ez a helyzet alapvetően az összes területre hatással lehet az életedben, így a döntés előtt érdemes asztrológiai szempontból is ránézni az adott helyzetre és lehetőségekre, hogy a legjobban tudj dönteni.

Elérhetőségeim

Cím

Győr
Hungary

Kapcsolat

+36 30 294 7024
hafenscher.ivett@gmail.com

Konzultáció

időpontegyeztetés
után