+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Kapcsolat

A következő elérhetőségeken vedd fel velem a kapcsolatot!

Cím

Győr
Hungary

E-mail

hafenscher.ivett@gmail.com

Telefon

+36 30 294 7024

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vizsgáljuk meg közösen a benned megfogalmazódott kérdéseket, hogy megérthesd a reakcióid és a tetteid valódi mozgatórugóit és meglásd a megoldások felé vezető utat.

Instagram oldalam

Facebook oldalam

A kínai asztrológia egy varázslatos eszközt adott a kezembe.

Hiszem, hogy egy adott időpontban, egy adott helyen, egy konkrét szituációban akkor tudunk a legjobban dönteni, ha ismerjük önmagunkat és a saját értékeinket.

Fantasztikus segítséget nyújt ehhez a kínai asztrológia. Megmutatja a bennünk rejlő energiákat, képességeket, és azt is elmagyarázza, hogy a kívülről érkező hatások mire tanítanak bennünket.  

Rólam

Hafenscher Ivett vagyok. 2017-ben kezdtem foglalkozni a kínai asztrológiával, ami hobbiként kezdődött, majd igazi küldetéssé vált.

2017 óta

Amikor találkoztam a kínai asztrológiával, megragadott az az egyszerű, ugyanakkor pontos és egyértelmű magyarázat, ahogyan az öt őselem segítségével képes ez a több ezer éves tan leírni a világegyetem folyamatos energetikai körforgását. Egyre érdekesebbé vált belelátni, hogyan tudjuk előre kiszámítani, hogy az elkövetkező napok, hónapok, vagy évek energiái milyen tevékenységeket támogatnak. A legizgalmasabb mégis az, amikor ezt a tudást a saját, személyes fejlődésünk javára tudjuk fordítani, hogy minél harmonikusabbá tegyük ezzel életünket és a kapcsolatainkat.