+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Szeptember havi kínai asztrológiai előrejelzés

2019.09.08 – 2019.10.08

A szeptember a kiszámíthatatlanság, a szeszélyesség, a titokzatosság, a belső érzékenység jegyében telhet. Megmagyarázhatatlan megérzések, különleges álmok, sugallatok tarkíthatják mindennapjainkat, amik által rengeteg új ötletünk és gondolatunk születhet. Ezeket az elképzeléseket azonban nem feltétlenül követi a megvalósítás, és nem is ez a hónap üzenete. A cél inkább az, hogy intuitív érzéseinkre támaszkodva meg tudjuk találni belső középpontunkat.

Ahogy a felhők is az égen meglepetésszerűn változtatják alakjukat, formálódnak percről percre, úgy a hangulatunk is villámgyorsan megváltozhat. Az egyik percben még bűbájos mosollyal, gondtalanul cseverészünk, majd valami apróság elvonja a figyelmünket, aminek hatására teljesen kizökkenthetünk a harmóniánkból és környezetünk szembesülhet egy homlokegyenest más arcunkkal is, amit már nem annyira a báj és a kedvesség jellemez, inkább a szétszórtság, a meggondolatlanság vagy a hirtelen harag. Aztán a megmagyarázhatatlan borút hamarosan ismét a derű váltja fel.

Amire mindenképpen alapozni tudunk ebben az időszakban, az az intuíciónk és a kreativitásunk. Bármilyen új helyzettel, problémával, vagy nehézséggel találkoznánk, a megoldást hipp-hopp megtalálhatjuk. Ha a fizikai megvalósításban elakadnánk bátran kérjünk segítséget, mert biztosan nyitott fülekre találunk, így a sikeres végkifejlet borítékolható.

Ami legbelül motivál bennünket ebben a hónapban, az a szépségre, harmóniára való törekvésünk. Fontosabbá válik mások véleménye. Jobban ügyelünk rá, hogy rend és tisztaság vegyen körül bennünket. Feltámad a vágy, hogy megmutassuk magunkat, a külső és belső értékeinket. Néhány új ruhadarab, egy másik frizura, valami különlegesebb kiegészítő fűszerezheti meg a napjainkat. De egy új könyv, egy érdekes tanfolyam is a fókuszba kerülhet.

Akkor tudjuk kihozni magunkból a legtöbbet és a legjobbat, ha nem másokkal hasonlítgatjuk össze magunkat, nem rivalizálunk, hanem inkább önmagunkat adjuk és önmagunkhoz képest próbálunk fejlődni és többek lenni.

Alaposabbá válunk, utánanézünk dolgoknak, maximalistábbak leszünk, hogy a legjobbak lehessünk és besöpörhessük mások dicséretét.

Presztízskérdéssé válhat, hogy meg tudunk e felelni a munkahelyünkön, a családi környezetben, a baráti társaságunkban. Ez a fokozottabb megfelelési vágy és a vele járó állandó feszültség és nyomás éppen arra tanít bennünket, hogy tanuljuk meg, nem kell mindig, minden helyzetben tökéletesnek lennünk. Bocsátsunk meg magunknak, ha néha tévedünk, hibázunk. Legyünk kicsit elnézőbbek magunkkal szemben. A környezetünk úgysem a teljesítményünk miatt fog szeretni, hanem a személyiségünkért, önmagunkért.

Szeptemberben olyan új lehetőségekkel találkozhatunk, melyek felvillanyozhatnak bennünket és arra sarkallhatnak, hogy új embereket, új dolgokat, új módszereket ismerjünk meg.

Könnyen magával ragadhat bennünket a hév, ám nem olyan biztos, hogy az érkező új lehetőségek hosszú távon is lekötik majd a figyelmünket.

Mielőtt végleg elköteleződnénk, érdemes hagyni magunknak egy kiskaput, ha esetleg mégis megváltoztatnánk a döntésünket.

Ebben a hónapban arra figyelmeztetnek a kínai asztrológia szimbólumai, hogy ne menjünk bele semmilyen számunkra kellemetlen helyzetbe megszokásból, vagy pusztán a másik fél kedvéért.

Lehet ez a nem kívánt dolog valamilyen testiséggel kapcsolatos szituáció, élvezeti cikkek fogyasztásához köthető dolog, vagy bármi más tevékenység, ami nem belőlünk fakad, nem mi akartuk, de félelemből, kényelemből, vagy gyávaságból belesodródtunk, ahelyett, hogy kiálltunk volna önmagunkért.

Ha kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását és nem vagyunk restek kiállni az érdekeinkért, egy igazán élvezetes, szabad élettel ajándékozhat meg bennünket az élet.

Személyes horoszkóp elemzéssel kapcsolatban bővebbet a következő linkre kattintva tudhatsz meg:

Kövess az Instagramon! Kattints a képre!

Kövess a Facebookon! Kattints a képre!