+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

November havi kínai asztrológiai előrejelzés

2019.11.07 – 2019.12.07.

A november arra tanít bennünket, hogy függetlenedni tudjunk mások véleményétől, hogy megerősítsük személyiségünket és diplomatikusan, rugalmasan, empatikusan irányítsuk a dolgokat magunk körül.

Ebben a hónapban jobban törekszünk megtalálni a biztonságos egyensúlyt. Inkább olyan kompromisszumokat kötünk, ami mindenkinek előnyös. Úgy tudjuk leginkább elérni a céljainkat, ha rugalmasak tudunk lenni.

Most ügyesebben válogatjuk meg a szavainkat, hatékonyan és finoman tudunk érvelni, kommunikációs képességünk erősebbé válik. Sokkal jobban érezhetjük, kinél meddig mehetünk el.

Nem időszerű, hogy kivont karddal nyíltan konfrontálódjunk. Többre megyünk, ha inkább a háttérből próbáljuk irányítani a szálakat. A kulcs, ami sokat segíthet ebben a hónapban, az ALKALMAZKODÁS és a BEFOLYÁSOLÁS.

Úgy érezhetjük novemberben magunkat, mintha égi védelem alatt állnánk. Szerencsés fordulatok, jelentőségteljes véletlenek kísérhetik utunkat.

A látszólagos nyugalom, az elfogadó, békés felszín alatt azonban hatalmas energiák húzódnak. Sokszor azt gondoljuk, ha valaki nem mutatja az erejét, ha nem von kardot, ha nem emeli fel a hangját, akkor az csak egy gyenge ember lehet.

Ez azonban hatalmas tévedés. Az erőt nem csak a csatában lehet megmutatni, az önuralomhoz például legalább akkora, ha nem nagyobb belső erő kell. Ahhoz, hogy az érzelmeinket kordában tartsuk, hogy higgadtan hozzunk meg nap, mint nap döntéseket, hogy felelősségteljesen cselekedjünk, hihetetlen fegyelemre van szükség, amire nem mindenki képes. A rég elfojtott indulatokat, az évek óta gyűjtögetett sérelmeket nem könnyű kezelni és egy olyan úton elvezetni, ami a megkönnyebbülést a felszabadulás érzését hozza. Hatalmas erő kell ahhoz, hogy szembenézzünk gyengeségeinkkel, saját démonainkkal, hogy meglássuk saját felelősségünket egy-egy kudarc, probléma vagy nehéz helyzet mögött. Sokszor könnyebb vagdalózni és másokat hibáztatni saját rossz döntéseink miatt. Hisztizni, toporzékolni, vagy pici kis hatalmunkkal visszaélni, mások felett ítélkezni, elsöpörni az utunkból azokat a dolgokat, amit nem szeretnénk látni, mert szembesítenek önmagunk alacsony szintjével.

 

Szóval a belső erő ott szunnyad legbelül, ami remekül tud motiválni, inspirálni bennünket. Kevésbé viseljük jól az egyhangú, monoton dolgokat. Jobban esik most a változatosság, egy kis izgalom, kaland. Hangulatunk is szélesebb skálán mozoghat. Az érzelmi mélységeket és magasságokat sokkal intenzívebben élhetjük meg. Érdeklődésünk is szélesebbé válik, nyitottabban tekintünk a világra és egymásra.

Nagyon jól ráérezhetünk arra, hogyan érhetünk el egy magasabb életminőséget, vagy ha egészségügyi problémával küzdünk, most könnyebben rátalálhatunk arra az eszközre, vagy kezelési módszerre, ami a gyógyulást hozza nekünk. Érdemes hallgatni intuícióinkra ilyen szempontból is.

Ebben a hónapban előfordulhat az is, hogy nem érzünk magunkban akkora energiát, hogy belevágjunk a hőn áhított nagy tervünkbe és megvalósítsuk elképzeléseinket. Márpedig sikerünk egyetlen akadálya az lehet, ha alul értékeljük képességeinket és meg sem próbáljuk megtenni az első lépést. Arra bíztatok mindenkit, hogy legalább tegyen egy próbát. Lehet, hogy miután megtesszük az első lépéseket, mi magunk fogunk legjobban csodálkozni, hogy milyen könnyen haladunk a célunk felé. Nagy kár lenne kihagyni egy lehetőséget pusztán az önbizalomhiányunk miatt.