+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

A június alapvetően erőteljesebb energiákat hordoz, mint az előző hónap. A kínai asztrológia szerint 2019.06.06 – 2019.07.07. között fejti kis hatását, bár már kicsit előtte és utána is érezhető.

A kínai asztrológia júniusi szimbólumrendszerének az egyik igen erős üzenete az, hogy csak abban az esetben fejlődhetünk, ha betartjuk az univerzum törvényeit, ha a tisztességes, korrekt és etikus utat választjuk minden helyzetben. Ellenkező esetben azt érezhetjük, hogy hiába aktivizáljuk energiáinkat, hiába fáradozunk, nem jutunk előre a kívánt cél felé. Olyan, mintha elakadtunk volna, valami vagy valaki váratlanul megakadályoz a továbbhaladásunkban.

Pedig ebben a hónapban a szokásosnál erősebbnek érezhetjük mentális és fizikai erőnket. Véleményünket és gondolatainkat bátran és őszintén, kertelés nélkül tudjuk megosztani környezetünkkel. Szükség esetén nem félünk kiállni az igazunkért, sőt jól tudjuk képviselni mások érdekeit is. Erősebb lehet bennünk a vágy, hogy valamilyen jó ügy mögé álljunk, pártfogásunk alá vegyük a gyengébbeket, vagy a rászorulókat.

Privát életünkben most kevésbé igényeljük a tanácsokat, segítségeket, sőt kifejezetten idegesítőnek érezhetjük, ha beleszólnak a dolgainkba. Ez az érzés abból fakadhat, hogy most az önálló megoldásoknak van itt az ideje. Olyan erőpróbák előtt állhatunk, amikor kiderülhet, hogy egyedül is képesek vagyunk dönteni, vagy megtenni a szükséges lépéseket. Ezeknek a szituációknak és kihívásoknak az önálló megoldása után önbizalmunk rendkívüli módon megerősödhet.

Ebben a hónapban kiemelkedő teljesítményre vagyunk képesek, több és nagyobb figyelmet kaphatunk, mint máskor, és jól tudunk hatni környezetünkre. Lelkesedésünkkel és szenvedélyes hozzáállásunkkal inspirálni tudunk másokat is.

Szeretettel:

Ivett

2019. év – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció