+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

A kínai asztrológia júliusi horoszkópját nézegetve a nyugalom és a béke járt át. Ebben a hónapban a felszínen megjelenő finom energiák a szépség és a harmónia igényét sugallják, ráadásul erősebben jelen van a diplomáciai, kommunikációs képesség, és a konfliktusok békés megoldására való tendencia.

Tehát, amit a külvilág felé mutatunk az mindenképpen egy igazán tetszetős, vonzó, élhető és maximálisan elfogadható kép. Ebben az elfogadó közegben mégis minden egyes személyiség egyedivé és különlegessé tud válni. Ami abból fakadhat, hogy minden területen a maximumra törekszünk júliusban. A napi teendőket és feladatokat nagyobb odafigyeléssel és szorgalommal tudjuk végezni, ráadásul tisztábban látjuk az összefüggéseket, és külső tényezőket, amik befolyásolnak bennünket.

Erősebbé válik a törekvésünk, hogy megkeressük azokat az apró részleteket, amik szebbé varázsolhatják a mindennapjainkat. Gondosabban választjuk meg reggel indulás előtt a ruhadarabjainkat, a kiegészítőket, amikkel tulajdonképpen egész nap a saját stílusunkat képviseljük. Jobban odafigyelünk a megjelenésünkre, a frizuránkra, és még a szavainkat is választékosabban használjuk. A kedvenc bögrénkből szívesebben isszuk a kávét, a kedvenc ágynemünkben szívesebben pihenünk le este a fárasztó munka után, és erősebben igényeljük, hogy rend és tisztaság vegyen körül bennünket.

De mi zajlik belül, a színfalak mögött? Ott, ahova a külvilág már nem láthat be. Amire még mi sem biztos, hogy tudatosak vagyunk, viszont ezek a láthatatlan energiák reakcióinkat és a viselkedésünket mégis befolyásolják.

Érdekes, hogy a külső finom energiák mögött, belül a „tűz” energiája dolgozik. A tűz pedig az az elem, ami az összes többit képes megváltoztatni. Vagyis szenvedélyünkkel, lelkesedésünkkel, hatnitudásunkkal és meggyőzőképességünkkel változásokat tudunk elindítani nem csak önmagunkban, hanem környezetünk életében is. Kiemelkedő teljesítményre vagyunk képesek és nagyobb figyelmet tudunk kapni, mint máskor.

Fantasztikus kreativitással tudunk hozzáfogni a feladatainknak ebben a hónapban és szívesebben kísérletezünk, vagy vágunk bele valami új dologba.

A kínai asztrológia szerint a júliusi energiák 2019.07.07 – 2019.08.07-ig hatnak ránk.

Szeretettel:

Ivett

Kérj tőlem személyre szóló kínai asztrológiai elemzést, hogy pontosabban megvizsgáljuk, milyen tevékenységeket támogat a Te életedben egy adott időszak, milyen eszközök és energiák állnak rendelkezésre benned a megvalósításhoz, és ennek tudatában sokkal eredményesebben, sikeresebben és boldogabban haladhatsz a fejlődésed útján.

kapcsolat

2019. év – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció