+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Április 5-től május 5-ig tartó időszakban a kínai asztrológia szerint a JANG FÖLD és SÁRKÁNYszimbólumok hatnak az életünkre erősebben. Alapvetően tehát a FÖLD elem dominál, de ezen kívül még sok-sok egyéb energia találkozása színezi át az áprilisi hónapot.

Mit is jelent ez a hétköznapjainkban? Mit tudunk profitálni a hónap üzenetéből? Mire érdemes jobban figyelnünk?

Mindenképpen megfontoltabbak, és kitartóbbak lehetünk ebben a hónapban. Erősebben jelenhet meg a biztonságra, az állandóságra való törekvésünk. Sokkal alaposabban és körültekintőbben tudjuk mérlegelni a lehetőségeinket bizonyos döntések előtt. Nem kapkodjuk el a dolgokat, sőt, ha lehet inkább próbáljuk megjavítani, maradandóvá tenni a már meglévőt. Ez vonatkozhat a családi, baráti kapcsolatainkra, a munkahelyünkre, esetleg a vállalkozásunkra, de az otthonunkra, vagy akár a tárgyainkra, ingatlanainkra is. Ez az időszak nem a kísérletezések és a változtatások jegyében telik.

Olyan értékek kerülnek előtérbe, mint a megbízhatóság, a hűség, az állhatatosság, a racionalitás, a kiegyensúlyozottságra való törekvés.

Úgy érezhetjük, hogy fontosabbá válik a személyes tér, kicsit hallgatagabbak, zárkózottabbak lehetünk, mint egyébként. Ugyanakkor erősebbé válik mentális és fizikai erőnk, belső kisugárzásunk. Határozottabbá válunk, nehezebben viseljük, ha mások akarják átvenni az irányítást az életünk felett.

Akkor tudjuk a legjobban kihasználni ezen időszak energiáit:

  • Ha figyelünk a megérzéseinkre, az álmainkra. Akár még le is jegyzetelhetjük azokat, amelyek intenzívebb érzelmeket váltanak ki belőlünk, mert ezek most a tudatalattink legmélyéről fakadhatnak és később még felhasználhatjuk őket.
  • Ha a törvényes keretek között intézzük dolgainkat, de legalább az “Univerzum” legfontosabb szabályait betartjuk.
  • Ha erőnket nem mások elnyomására, hanem önmagunk és környezetünk építésére fordítjuk.
  • Ha felismerjük, hogy céljaink eléréséhez nem elég az erős akarat és a tett, idő is kell a megvalósuláshoz. Eltarthat egy ideig, amíg az elképzeléseink mozaikdarabkái összeállnak és a fizikai síkon is megvalósulnak.
  • Ha alkalomszerűen biztosítunk magunknak olyan kisebb-nagyobb időszakokat, ahol nyugodt körülmények között, visszahúzódva a mindennapok zajától figyelni tudunk magunkra, a saját gondolatainkra és érzéseinkre.

Szeretettel:

Ivett