+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Hogy alakul a szombatunk a kínai asztrológia szerint?

A szombat a visszafogott eleganciát varázsolja elénk. Inkább a finom energiák, a melegség, a segítő akarat dominálnak. Pont ott tudunk támogatni másokat, ahol épp szükség van rá. Mi is bátran kérhetünk segítséget, mert a jó szándék általánosságban van jelen most.

Önbizalommal olyan nagyon nem leszünk megáldva ezen a napon. Ez a helyzet azonban éppen arra sarkallhat bennünket, hogy előhozzunk magunkból olyan képességeket, amivel mi magunk sem voltunk tisztában. Elfogadóan tekintünk egy-egy szituációra és a körülöttünk lévő emberekre. A gondoskodás és a szeretet eszközével tudjuk kifejezni önvalónkat.

Ha a nap folyamán esetleg csalódottságot éreznénk, azt inkább egyfajta leckének fogjuk fel, mint tragédiának. Amit talán azért kell átélnünk, mert korábban mi magunk is visszaéltünk mások érzéseivel és csalódást okoztunk valakinek.

Alapvetően azonban a napunk rendkívül kreatívan telhet, egy csomó jó ötlet és megoldás juthat eszünkbe. Kísérletezőbbé válhatunk, szívesebben próbálunk ki új dolgokat, a megszerzett tapasztalatokkal pedig többek és jobbak leszünk.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett