+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Nagy eséllyel a szombati nap sem telik el kihívások nélkül a kínai asztrológia szimbólumai alapján, ahogyan ez egyébként az egész hónapra jellemző. Viszont van is elég mentális és fizikai erőnk ahhoz, hogy szembenézzünk az előttünk álló feladatokkal és megoldjuk az esetleges problémákat és nehézségeket. Küzdeni tudásunk és erős akaratunk mellett a hatalmas szívünk is mutatja a helyes utat. Nem csak önmagunk, hanem mások érdekeiért is teljes erőbedobással tudjuk képviselni.

Bátran bevállalhatunk bonyolultabb, vagy megeröltetőbb tevékenységeket ezen a napon, hiszen szinte kifogyhatatlanok az energiáink. Szenvedélyesen, lelkesen tudunk haladni célunk felé.

Arra érdemes figyelnünk, hogy ne hagyjuk magunkat olyan irányba terelni, ami nekünk már nem pálya. Álljunk ki önmagunkért, a saját érdekeinkért.

Vasárnap már sokkal szelídebb energiák hatnak. A lágyság, a szellemiség, a diplomácia lengi körül a napot. Fontossá válik a külcsín ugyanúgy, ahogy a belbecs.

Képesek vagyunk észrevétlenül felhívni magunkra a figyelmet, és borzasztóan igényeljük a pozitív visszajelzéseket.

Érdemes beiktatni társasági programot ezen a napon, mert sokkal fogékonyabbak vagyunk egymás energiáira. Közvetlenebb, oldottabb hangulatot tudunk teremteni egymás között. Randihoz, családi találkozóra, üzleti megbeszéléshez, vagy egy baráti összejövetelhez kiválóan alkalmas ez az időpont.

Jó tanácsként egy közmondás illik ehhez a naphoz:
„Akinek nem inge, ne vegye magára!”
Vagyis ne vegyünk magunkra olyan dolgokat, amiért nem nekünk kell szégyenkeznünk, még akkor sem, ha közel áll hozzánk a szóban forgó személy.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett

2019. június – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció

2019. év – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció