+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

A kínai asztrológia szimbólumai hétfőn két fontos üzenetről is mesélnek.

Az egyik arról szól, hogy sokszor állhatunk olyan feladat, vagy kihívás előtt, amikor úgy érezzük, hogy ezt aztán biztosan nem tudjuk megugrani. De amikor úgy döntünk, hogy mégis megpróbáljuk és bátran belevágunk a feladat megoldásába, mi magunk lepődhetünk meg a végén, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, mennyire könnyen elértük a vágyott célunkat. Ezek után pedig büszkén és elégedetten arathatjuk le munkánk gyümölcsét.

A másik üzenet a határaink megtartásáról szól, hogy mennyire fontos szem előtt tartani minden helyzetben a saját akaratunkat, hitünket, meggyőződéseinket. Rengeteg külső hatás ér bennünket nap mint nap a médiában, a munkahelyünkön, a családunkban, vagy épp a baráti társaságunkban. Rengeteg információ zúdul ránk, aminek jó része arra sarkallhat bennünket, hogy igyekezzünk megfelelni a környezetünknek, sokszor még akkor is, amikor már erősen érezzük, hogy önmagunkat mérgezzük a fenenagy megfelelési kényszerünkkel.

A megoldás kulcsa az lehet hétfőn, hogy felvállaljuk önmagunkat, meglátjuk saját külső és belső értékeinket. Tapintatosan, diplomatikusan kommunikáljuk a saját álláspontunkat és nem hagyjuk magunkat sodródni akkor, amikor már nem tudunk tovább önazonosak maradni.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett