+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Mit mutatnak a kínai asztrológia szimbólumai, hogy alakul a hétvége?

A hét utolsó munkanapján, pénteken nagyon erős, lendületes energiák vesznek körül bennünket. Csak úgy buzoghat bennünk a tenniakarás. Akadályokat nem ismerve törhetünk előre a célunk felé, bármi is legyen az.

Szinte garantált a siker. Leginkább azért, mert a baromi erős akaratunk mellett a racionális bölcsességünk is erősebbé válik. Bár türelmetlenségünk hajt előre, mégis képesek vagyunk egy adott lehetőséget alaposan megvizsgálni, a döntéseink előtt pedig racionálisan, az érzelmeinktől függetlenül is mérlegelni tudjuk az előnyöket és a hátrányokat. Nem veszünk el a részletekben, hatékonyan és az eredményre koncentrálva tesszük a dolgunkat.

A hab a tortán, hogy még a kommunikációs képességeink is a toppon lesznek ezen a napon. Tehát bármilyen konfliktus, bármilyen nehézség adódna, azt pillanatok alatt kezelni tudjuk. Kreatívan, nyitottan és borzasztó lelkesen intézzük a dolgainkat.

A szombat már kevésbé hordozza a pénteken megjelenő erős energiákat. Inkább a változékonyság, a szeszélyesség dominál. Érzelmeink erősebbé válnak.

Amire alapozhatunk, az az erős megérzéseink, és a kifogyhatatlan ötleteink. Érdemesebb valami kevésbé megeröltető, nem túl komplikált tevékenységet választani ezen a napon. Valami olyat, ami igazán érdekel bennünket, amiben egy kicsit elmélyedhetünk, ami pihentet, kikapcsol és feltölt.

Ha esetleg társasági életet is tervezünk ezen a napon, az is jó választás lehet, hiszen a kapcsolatteremtő képességünk igen erős, így bármilyen közösségben simán feltaláljuk magunkat.

A vasárnap a kínai asztrológia szimbólumai nagyon erősen figyelmeztetnek arra, hogy csak akkor tudunk előre jutni, ha a tisztességes, korrekt és becsületes utat választjuk, ellenkező esetben azt érezhetjük, hogy hiába a sok befektetett energia, valami megakadályoz a fejlődésben, valamiért nem sikerül a vágyott célt elérnünk.

Ezen a napon tehát a hatalmas erő és akarat nagyon is jelen van, sőt iszonyatosan kreatívok is tudunk lenni. Itt a kulcs inkább a közös célban rejlik. Egy olyan nemes célban, egy olyan igaz ügyben, ami az összes résztvevőt előre tudja vinni, amivel mindenki jól járhat. Ez esetben megnyílnak a lehetőség kapui és a fejlődés garantált.

Szép hétvégét mindenkinek!

Szeretettel:

Ivett

2019. június – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció

2019. év – kínai asztrológiai előrejelzés, inspiráció