+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Ültél már érzelmi hullámvasúton? A kínai asztrológia szimbólumai szerint a szombat valami hasonló érzést hozhat számunkra.

Én magam is már sokszor éreztem valami ilyesmit. Emlékszem számtalanszor megesett, hogy valamilyen esemény során annyira magával ragadtak a történések, hogy szinte vibrált körülöttem a levegő.

Egyszer a moziban néztünk meg egy filmet és a vetítés végén, amikor már kifelé vonult a tömeg, még ültem a széken és krokodil könnyeimet törölgetve hosszú percekig zokogtam.

Egy másik alkalommal pedig egy hosszabb külföldi útról érkeztem haza, és olyan intenzív boldogságot éreztem, amikor leszálltam a vonatról és újra láttam az ismerős házakat, utcákat, buszokat, a megszokott reklámtábákat, hogy szinte elöntött a boldogság érzése. Még az illatok is arról árulkodtak, hogy itthon vagyok és mennyire jó minden. Fogtam egy taxit és mondtam a sofőrnek, hova megyek, aztán elkezdtünk beszélgetni. Nem értette miért vagyok ennyire boldog, de tetszett neki, valahogy őt is megérintette az érzés és neki is jobb kedve lett. Az út végén még a számlát sem engedte kifizetni.

Én pedig továbbra sem tudtam más magyarázatot adni. Hazaértem, pusztán ennyi történt.

Te is éreztél már ehhez hasonlót, hogy alapvetően nem történt tragédia, és a paradicsomba sem érkeztél meg, de az érzéseid ennek ellenére borzasztóan intenzívek? Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Legyen szép napod!

Szeretettel:

Ivett