+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

A kínai asztrológia szimbólumai pénteken a belső erőt hangsúlyozzák. Erősebbé válik a biztonság és az állandóság utáni vágyunk is. Le tudunk kicsit lassulni és képesek vagyunk meglátni a belső értékeket. Ez a nap nem arról szól, hogy felszínesen belefogjunk ebbe is, abba is. Ha már eldöntjük, hogy mivel szeretnénk foglalkozni, – bár még azt is alaposabban átgondoljuk – akkor abba mélyen bele tudjuk ásni magunkat és valami maradandót tudunk letenni az asztalra.

Alapvetően a pénteki nap valamilyen alkotói tevékenységre a legalkalmasabb. Ezt viszont nagyon tág értelemben vehetjük. Van, aki egy sütemény megsütésére is alkotásként tud tekinteni, vagy egy fodrász a hajkölteményre, amit gondosan elkészített. Másnak egy blogbejegyzés megírása és van, akinek az, amikor alaposan kitakarítja és átrendezi a lakását.

Sokfélék vagyunk és sokféleképpen tudjuk megélni a teremtés élményét. Mindenki más-más értéket tud bedobni a nagy közös kalapba. Ezért olyan színes a világ és ezért van nagy szükség rád is itt a földön, hogy te is hozzátedd a tehetségedet, az értékeidet, a benned rejlő kincseket, ami csak benned van és más ezt nem tudja pótolni.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett