+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Milyen energiák hatnak kedden a kínai asztrológia szerint?

Kedden kifejezetten kreatív energiák vesznek körül, ami nagyon erős akarattal, küzdenitudással, bátorsággal és nyers őszinteséggel párosulhat. Kendőzetlen őszinteséggel tudjuk most közölni a mondanivalónkat, nem kevés indulatot kiváltva ezzel környezetünkből.

Nagy erőkkel vagyunk képesek célunk felé törni, legyőzve körülöttünk minden akadályt. A fejlődés lehetősége azonban csak addig marad nyitva előttünk, amíg a korrekt, tisztességes utat választjuk. Amikor elkezdünk csúsztatni, és mások kárára próbálunk előbbre jutni, hirtelen megrekedhetünk, értetlenül állva, hogy a befektetett energiáink ellenére célunk egyre csak távolodik. Ha azonban a nyertes-nyertes helyzetekre törekszünk, és nem csak saját, hanem mások érdekeit is figyelembe vesszük, szélsebesen érhetünk a vágyott cél felé.

Érdemes kihasználni a keddi nap intenzív energiáit, hiszen mentálisan és fizikailag is rendkívül erősnek érezhetjük magunkat. Könnyebben kiállunk mások és a saját igazunkért. Bátrabban képviselünk egy jó ügyet, és szívesebben karoljuk fel a gyengébbeket.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett