+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

A kínai asztrológia szimbólumrendszerét figyelve észrevehető, hogy szinte nincsen két egyforma nap, vagy óra, ahogy nincs két egyforma ember sem. Bár az öt őselem energiái folyamatosan ismétlődnek, és sajátos módon találkoznak egymással. Hol a jin, hol a jang polaritás kerül előtérbe, hol erősebb, hol gyengébb egy-egy elem energetikai hatása.

A létrejövő energiák néha erősítik, néha gyengítik egymást, vagy épp valamilyen kapcsolatot hoznak létre. Ha górcső alá vesszük az állandóan változó energetikai rendszerünket egy olyan összetett világ tárul elénk, ami lenyűgözően színes, és folyamatosan megújulva újabb és újabb lehetőségeket tartogat a számunkra.

Vasárnap a szimbólumok egy olyan kombinációját tapasztalhatjuk, ami képessé tehet bennünket a látható világ mögötti láthatatlan dolgok érzékelésére. Ugyanakkor a tudatalattiba is bepillantást nyerhetünk. Az ilyenkor bevillanó megérzések, véletlenek, vagy sugallatok nem a képzelet, vagy a fantázia szüleményei, jó eséllyel jelentős üzenetet hordoznak életünkre nézve.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett

Ezt a napot az április hónap energiái is átszínezik. A hivatkozásra kattintva ezt is olvashatod.
https://www.hafenscherivett.hu/2019-aprilis-honap-kinai-asztrologiai-elorejelzes-inspiracio/