+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Miben vagyunk erősebbek szombaton a kínai asztrológia szimbólumrendszere alapján?

Rugalmasságunk az, ami a nap folyamán a segítségünkre lehet. Másrészt rendkívül jól át tudjuk látni az összefüggéseket. Pillanatok alatt tudunk váltani, ha épp ezt kívánja meg egy adott szituáció. Nem kell tartanunk attól, hogy beleragadunk egy olyan helyzetbe, ami problémát okozhat. Megtaláljuk a kiskapukat.

Biztosan volt már olyan napod, amikor úgy érezted egy beszélgetés, vagy egy tárgyalás során, hogy nagyon jelen tudsz lenni, és kapásból kiszűrted a lényeget a kommunikációból. Az elhangzott mondatokra, vagy kérdésekre frappánsan válaszoltál és valahogy ki tudtad hozni a legtöbbet az épp aktuális helyzetből.

Egy nagyon egyszerű példa erre:

Elindulsz bevásárolni az ebédhez szükséges alapanyagokat. Nagyon sietsz, mert időre jönnek a vendégeid. A boltban viszont azzal kell szembesülnöd, hogy az egyik legfontosabb alapanyag hiányzik az eltervezett menüsorból. Ez az a nap, amikor kétségbeesés és mérgelődés helyett hipp-hopp kitalálsz egy másik, még különlegesebb ételt, mint ami az eredeti terved volt. Ezt a kis malőrt pedig probléma helyett kihívásnak könyveled el, ami még az önbizalmadnak is jót tett.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett 

Erre a napra az áprilisi hónap energiái is hatással vannak. A hivatkozásra kattintva már olvashatod is.https://www.hafenscherivett.hu/2019-aprilis-honap-kinai-asztrologiai-elorejelzes-inspiracio/