+36 30 294 7024 hafenscher.ivett@gmail.com

Hogyan alakulnak az energiák szerdán a kínai asztrológia szimbólumai szerint?

Alapvetően a bátorság a kitartás, az őszinteség, az erős akarat és a küzdeni tudás dominálnak ezen a napon. Ezek az energiák segíteni tudnak abban, hogy felvállaljuk önmagunkat, a gondolatainkat és a meggyőződéseinket. Egy adott helyzetben képesek lehetünk mérlegelni, mikor jön el az a pont, ami számunkra már inkább kellemetlen és visszahúzó, minthogy a fejlődésünket szolgálná.

Egy nagyon egyszerű példát mesélek ezzel kapcsolatban:

Korábban számtalanszor voltam olyan szituációban, amikor süteménnyel kínáltak, de nem szerettem volna enni belőle. Nem azért, mert utálom, vagy rosszul lennék tőle, hanem épp úgy éreztem, hogy sok lenne a napi édességből. Viszont, hogy ne bántsam meg az illetőt elfogadtam egyet. Aztán jött a következő kérés, hogy akkor vegyek még, mert ha nem, akkor az biztosan azt jelenti, hogy nem ízlett. Nem akartam, hogy sértődés legyen a dologból, így aztán belesodródtam egy olyan helyzetbe, amit baromira nem akartam. Azt éreztem, hogy olyat csinálok, amit más szeretett volna nagyon, és én egyáltalán nem.

Jobb lett volna, ha már az elején határozottan elmondom, hogy a süti csodálatosan néz ki, az illata mennyei, és valószínűleg egy egész tányérral is meg tudnék enni belőle, de köszönöm szépen, most nem kérek, és nagyon sajnálnám, ha emiatt feszültség lenne közöttünk.

Legyen szép napunk!

Szeretettel:

Ivett